· 

GEEN KIPFILETS MAAR SPIERBALLEN!

OMG de zomervakantie is (bijna) voorbij, genoeg geluierd hoogste tijd om de wekelijkse dosis beweging weer op te pakken. Zit je er een beetje tegen aan te hikken om weer te beginnen met sporten? Of denk je dat het toch geen zin meer heeft om die bungelende bovenarmen aan te pakken?

 

Nou, dan zit je er naast. Je kunt je spieren nog steeds sterker maken. Zie hier het inspirerende voorbeeld van de 74-jarige Joan Macdonald. Joan begon pas als zeventigjarige aan trainen, onder begeleiding van haar dochter, en met resultaat, Joan heeft zelfs spierballen! Het is online ook niet onopgemerkt gebleven: ze heeft inmiddels meer dan 800.000 volgers op haar instagramaccount @trainwithjoan . Dus het kan altijd nog. En zoals Joan heel toepasselijk opmerkt: " You can’t turn back the clock but you can wind it up again". We totally agree Joan!

Reactie schrijven

Commentaren: 0