· 

BLIJF FIT MET DE 5 TIBETANEN

OMG er is een serie van 5 eenvoudige yoga oefeningen, de Vijf Tibetanen, die makkelijk zijn te onthouden, waarvoor je niet de deur uit hoeft én die je maar 10 minuten per dag kosten.

 

De voordelen zijn behoorlijk: meer kracht en souplesse, vermindering van spierspanningen en stress, betere ademhaling en spijsvertering, goede bloedsomloop en diepe ontspanning. Het beste resultaat krijg je als je de oefeningen iedere dag doet. Lukt dat niet? Probeer de Vijf Tibetanen dan op z’n minst 3 keer per week uit te voeren.

Zie HIER het filmpje van personal trainer Jacqueline van Dijk voor de instructies, Esther en ik gaan beginnen. Wies Verbeek is in haar zoektocht naar healthy ageing op blow.nl ook al een trouwe volger, wie doet er mee? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0