· 

IS DIT HET NIEUWE WONDERMIDDEL?

OMG er is weer een opleving over een bepaald product dat geweldig zou zijn. Nu ben ik wel een 'sucker' voor resultaten als egale teint, minder rimpels, gladde huid, maar inmiddels ook rimpelachtig genoeg om niet alles te geloven wat er gezegd wordt :-). 

 

Deze keer gaat het over niacinamide. Vogue wijdt er een jubelend artikel aan en ook diverse Nederlandse goeroes op huid gebied zijn erg te spreken over dit ingrediënt. Wat is het? Niacinamide oftewel vitamine B3 is multifunctioneel. Het draagt bij aan het versterken van de huid barrière en het verminderen van vochtverlies. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en houdt het de talgproductie op peil. Ook kan dit ingrediënt de huid helpen beschermen tegen zonschade. Let op het vervangt een zonnefactor niet maar kan wel gebruikt worden in de strijd tegen fijne lijntjes en rimpels. Hhhhhhhhmmmm, zal ik dan toch...?

Reactie schrijven

Commentaren: 0