· 

ZIJ IS COOL: FABULOUS FASHIONISTA @70

OMG zij heeft een coole stijl! LIKE. Dit is een van de 'fabulous fashionistas' vrouwen die jaren geleden voor een programma op Channel 4 is gefilmd om te laten zien dat er ook oudere vrouwen (van 70/80 jaar) bestaan die er nog steeds een modieuze, eigen, sprankelende stijl op nahouden.

 

Deze vrouwen proberen en er niet zo jong mogelijk uit te te zien, gebruiken geen botox of fillers, maar voelen zich juist goed in hun lijf zoals het nu is. Leeftijd is niet iets om bang voor te zijn of te verbloemen. Blijf nieuwsgierig en avontuurlijk, ren die heuvel op als het nog kan, en draag wat jij mooi vindt, en niet wat zogenaamd bij je leeftijd zou moeten horen. Of zoals een 'fabulous fashionista' het mooi verwoordt: "Don't fall into the trap of being beige. The hell with it. I am age-less".

 

That's the spirit! 

 

Heb je even? Bekijk dan ook even dit filmpje, het is van 6 jaar terug maar nog steeds inspirerend.

Reactie schrijven

Commentaren: 0