· 

OH OH OMG IK BEN IN DE OVERGANG

OMG we hebben nog een tip om die 'bloody' overgang een kopje kleiner te maken. We kunnen hier redelijk kort en krachtig over zijn: BEWEGEN.

 

Van regelmatig bewegen krijg je meer energie, kun je beter ontspannen, ga je beter slapen, krijg je een vanzelfsprekende behoefte aan gezond eten, een scherpere concentratie, verhoging creativiteit, betere conditie, beter geheugen, gezond hart, meer longcapaciteit, toename spiermassa en kracht, sterkere botten, en we kunnen nog wel even doorgaan. In ons boek staat de hele pagina vol met voordelen. Wat is regelmatig?

 

Minimaal 5 keer per week 30 minuten licht intensief bewegen (denk aan wandelen), op lange (zit)werkdagen elke 30-60 minuten even 5 minuten de benen en de armen strekken. Valt mee toch? Wil je voldoen aan de fitnorm (en dat wil je) dan doen we er 3 keer in de week minimaal 20 minuten intensief bewegen bij (hardlopen, bootcamp, spinnen, iets waar je in ieder geval van gaat zweten). 

 

Collage: Emily Zirimis

Reactie schrijven

Commentaren: 0