· 

WAT WENS JIJ VOOR HET NIEUWE JAAR?

TELL ME WHAT IT IS YOU WANT TO DO WITH YOUR ONE WILD AND PRECIOUS LIFE? Mary Jane Oliver

 

OMG goede voornemens, hebben we die? Nou nee, MAAR het is kennelijk wel goed om eens voor jezelf op te schrijven wat je doelen zijn in het leven, wat wil je nog bereiken, wat wil je nog doen? Wat laat je achter je in 2020 en wat neem je mee naar 2021? Het is leuk om dan aan het einde van het jaar weer eens te kijken of je mogelijk al een stukje dichter bij je doel bent gekomen of misschien zelfs al bereikt hebt. Het hoeven geen mega stappen te zijn, met kleine kom je ook al een heel end. Esther bijt de spits af.

 

Net 2 dagen voor 2021 heb ik een langverwachte droom al bereikt: een huis in Spanje dat we gaan opknappen. Dus voor 2021 neem ik dit huis mee waarin we deze zomer flink gaan klussen, en ik mijn eerste stappen ga zetten bij het onderhouden van een (moes)tuin. Ik laat graag de onzekerheid uit 2020 achter me, op alle vlakken. Niet alles heb ik zelf in de hand, maar ik hoop in 2021 als freelancer meer vertrouwen te hebben in mijn werk, zodat ik daar nog meer in kan groeien.

Reactie schrijven

Commentaren: 0