· 

EEN PERZIKHUIDJE MET EEN AVOCADO?

OMG al die zogenaamde wondermiddeltjes die je op internet tegenkomt. Dit jaar gaan we er eens een paar uitproberen, in onze nieuwe serie: mann & mann zoekt het lekker zelf uit. 

 

Onze eerst test: KRIJG JE EEN PERZIKHUIDJE MET AVOCADO? 

De Bewering: De natuurlijke oliën van de avocado zijn zeer effectief bij het verminderen van rimpels rond de ogen (bron: oma weet het).

 

Het Bewijs:  Zie hieronder de testvideo, mijn allereerste blog/homevideo ooit. Niet alleen met de avocado, maar ook met het opnemen zat ik te klungelen. Iemand een tip hoe je recht in de lens van je mobiel kijkt als je een video opneemt?

 

 

Ik (Esther) heb het getest. Met een korrelig papje van 1/4 avocado en 2 lepels honing ging ik aan de slag. Het opbrengen was nogal een geklieder, de avocado stukjes vlogen in het rond... Na 10 minuten intrekken en schoonmaken had ik best een fris aanvoelend huidje. Mijn rimpels zijn er niet minder door geworden, maar het was wel een fijne oppepper van mijn vermoeide huid. Wellicht heb ik hiermee de vorming van toekomstige rimpels ietsiepietsie weten te vertragen? Ik zag er in ieder geval na afloop wel  frisser uit, en dan voel je jezelf ook direct beter. Dus wie weet voor het eerstvolgende feestje in de verre toekomst... 

 

 

   

Reactie schrijven

Commentaren: 0