INFORMATIE

INFORMATIE · 19. oktober 2020
OMG wie krijgt er ook steeds meer last van zijn voeten? Het schijnt bij ouder worden te horen. Mijn oma (toen 98 jaar) klaagde ooit bij de huisarts dat ze zo last had van haar voeten en of hij daar niet even wat aan kon doen?
INFORMATIE · 18. september 2020
OMG veel mensen om ons heen zweren bij het koud afdouchen. Maar wat zijn de wetenschappelijke bewijzen dat dit je gezondheid ook echt verbeterd

INFORMATIE · 03. september 2020
OMG heb jij wel eens van het dode-billen syndroom gehoord? Nu wij niet. We kwamen het tegen op @gezondheidsnet. Onze eerste associatie was: dat is ook geen aardige benaming voor het aangeven dat je billen steeds platter worden naarmate je ouder wordt.
INFORMATIE · 01. september 2020
OMG er is weer een opleving over een bepaald product dat geweldig zou zijn. Nu ben ik wel een 'sucker' voor resultaten als egale teint, minder rimpels, gladde huid, maar inmiddels ook rimpelachtig genoeg om niet alles te geloven wat er gezegd wordt :-).

INFORMATIE · 28. augustus 2020
OMG er is een serie van 5 eenvoudige yoga oefeningen, de Vijf Tibetanen, die makkelijk zijn te onthouden, waarvoor je niet de deur uit hoeft én die je maar 10 minuten per dag kosten.
INFORMATIE · 27. augustus 2020
OMG op vakantie maakten we elke avond een wandeling over het strand, heerlijk, en daarna sliep ik als een roos. Helaas, weer terug in de stad is het strand te ver weg voor even een avondwandeling. Dan maar naar het park, ook fijn maar het lijkt minder effect te hebben op mijn nachtrust. Maar is dat echt zo?

INFORMATIE · 15. augustus 2020
OMG slaap je ook zo slecht nu het zo warm is? Ondanks dat je probeert onder de beste slaapcondities naar bed te gaan (zoals overdag voldoende beweging en frisse lucht, op vaste tijd naar bed, geen beeldscherm of alcohol meer in de avond...) lig je toch te draaien. Heb je wel eens aan ouderwetse 'bedtimestories' gedacht?
INFORMATIE · 12. augustus 2020
OMG ik (Annette) ben iets vergeten in het hoofdstuk OGEN. En wel een kwaal(tje) waar ik laatst zelf last van had. Ik zag zwevende vlekjes bewegen voor mijn oog. Ik schrok er even van want het is niet zomaar verdwenen. Toevallig zag ik een artikel van @blijtijds en wat blijkt dit schijnt met ouder worden vaker voor te komen!

INFORMATIE · 08. augustus 2020
OMG hoe vaak neem jij je voor om nu echt eens te gaan mediteren, of het weer op te pakken? Maar lukt het steeds niet om hiervoor tijd vrij te maken?
INFORMATIE · 06. augustus 2020
OMG de Ierse neurowetenschapper Shane O’Mara kan het niet vaak genoeg zeggen: "Je wordt oud als je niet stopt met bewegen, als je stopt met bewegen word je niet oud". Wandelen is de grootste probleemoplosser die er bestaat,” zegt de hoogleraar experimenteel breinonderzoek aan Trinity College in Dublin.

Meer weergeven