INFORMATIE

'HARTSTIKKE' FOUT
INFORMATIE · 18. januari 2021
OMG mijn oma's hart heeft bijna 4 miljard keer geklopt. Vlak voor haar 100ste verjaardag is zij overleden. Dat had zij nooit verwacht, want rond haar 70ste kreeg ze een hartaanval. Wat was haar geheim?
EEN PERZIKHUIDJE MET EEN AVOCADO?
INFORMATIE · 13. januari 2021
OMG al die zogenaamde wondermiddeltjes die je op internet tegenkomt. Dit jaar gaan we er eens een paar uitproberen, in onze nieuwe serie: mann & mann zoekt het lekker zelf uit.

ZEG VAKER NEE TEGEN CHARDONNAY...
INFORMATIE · 02. januari 2021
OMG zo confronterend; alcohol is niet alleen slecht voor je lever, het verhoogt ook de kans op (borst)kanker!
OH OH OH OH ONTSPAN TOCH!
INFORMATIE · 22. december 2020
OMG moeten we nou ook nog ontspannen? Jawel, TIP 4 tegen overgangsklachten; ONTSPAN.

OH OH IK KAN WEL WAT HULP GEBRUIKEN.
INFORMATIE · 15. december 2020
OMG naast rekening houden met voeding en beweging, zijn er ook supplementen die mogelijk (niet medisch bewezen) kunnen helpen tegen overgangsklachten!
INFORMATIE · 13. december 2020
OMG afgelopen week heb ik weer even mijn zelfbeeld opgefrist zodat we stralend de feestdagen ingaan. Ik kijk weer met andere ogen naar mijzelf. Vandaag het tweede deel: Je laat je geluk niet afhangen van je uiterlijk. Natuurlijk niet, en waarom dan niet?

INFORMATIE · 08. december 2020
OMG we hebben nog een tip om die 'bloody' overgang een kopje kleiner te maken. We kunnen hier redelijk kort en krachtig over zijn: BEWEGEN.
INFORMATIE · 07. december 2020
Wil jij je altijd jong en aantrekkelijk voelen? Ontdek het best bewaarde geheim van de sterren en zie er 10 jaar jonger uit binnen amper 4 weken!

INFORMATIE · 01. december 2020
Ik kreeg de eer om voor ons boek OMG Oud Met Glimlach het hoofdstuk Hormonen te schrijven. Zo, prettige wedstrijd! Gelukkig kreeg ik hulp uit diverse (medische) hoeken.
INFORMATIE · 05. november 2020
OMG 10 oktober, was het World Mental Health Day, met als doel om het belang van een goede mentale gezondheid te onderstrepen, zeker in deze onzekere tijden geen overbodige luxe. Breinwetenschapper en docent psychologie Laurie Santos van Yale University zette de vijf meest effectieve manieren om gelukkig te blijven op een rijtje.

Meer weergeven