INSPIRATIE

INSPIRATIE · 22. september 2020
OMG grijze haren. Wat moeten we daar nu weer mee? Verdoezelen door middel van een kleuring bij de kapper of thuis? Of de natuur zijn gang laten en het grijs laten worden? Hhhhhhmmmm, dan zit je wel met die uitgroei en dat vind niet iedereen altijd even charmant.
INSPIRATIE · 20. augustus 2020
OMG de zomervakantie is (bijna) voorbij, genoeg geluierd hoogste tijd om de wekelijkse dosis beweging weer op te pakken. Zit je er een beetje tegen aan te hikken om weer te beginnen met sporten? Of denk je dat het toch geen zin meer heeft om die bungelende bovenarmen aan te pakken?

INSPIRATIE · 07. augustus 2020
OMG het oog wil ook wat: zie hier model @mr_aidenbrady (werkelijke naam Aiden Shaw) geboortejaar 1966, ruim 80k volgers op instagram, een prachtig bos grijs haar, en een stoere kop vol levenslijnen...
INSPIRATIE · 29. juli 2020
OMG op social media zagen wij plots veel foto’s voorbijkomen van vrouwen, jong én oud, in bikini met lichamen in alle soorten en maten met de hashtag #lekkerbodypostief. Onder aanvoering van LINDA die heel 'dapper' in bikini op de cover stond. Maar hoe positief is deze 'laat je lekker zien in bikini' trend? Aan de ene kant mooi dat een glossy vrouwen aanmoedigt blij te zijn met hun lichaam, ook als het niet perfect is (volgens het schoonheidsideaal).

INSPIRATIE · 23. juni 2020
OMG ik (Esther) sta in het zomernummer van Gezondnu Magazine. Het interview ging over hoe ik zelf omga met ouder worden. Kon ik wel afscheid nemen van mijn frisse en fruitige ik en de rijpere versie van mijzelf omarmen? Ja dat kan ik.