INSPIRATIE

PUBERS VERSUS OVERGANGER
INSPIRATIE · 11. januari 2021
OMG mijn (Annette) eerste blog is een feit: pubers versus overganger. Het is een strijd der Titanen, maar zijn er ook winnaars?
WAT WENS JIJ VOOR HET NIEUWE JAAR?
INSPIRATIE · 01. januari 2021
TELL ME WHAT IT IS YOU WANT TO DO WITH YOUR ONE WILD AND PRECIOUS LIFE? Mary Jane Oliver

WIE IS HET MOOISTE VAN HET LAND...DEEL 3
INSPIRATIE · 21. december 2020
Oké, je hebt dus blijkbaar lef nodig om te laten zien dat je ouder bent en niet perfect, maar ik ga graag nog één stapje verder: want wie bepaalt dat we minder mooi zijn met iets meer rimpels of kilo’s?
INSPIRATIE · 25. november 2020
OMG dit is mijn grote inspiratie Frida Kahlo en ze heeft (ook) een snor. Ik (Esther) bewonder haar kunstzinnige eigen stijl, haar schilderijen en hoe ze ver voor haar tijd vooruit liep wat betreft emancipatie.

INSPIRATIE · 20. november 2020
OMG zij heeft een coole stijl! LIKE. Dit is een van de 'fabulous fashionistas' vrouwen die jaren geleden voor een programma op Channel 4 is gefilmd om te laten zien dat er ook oudere vrouwen (van 70/80 jaar) bestaan die er nog steeds een modieuze, eigen, sprankelende stijl op nahouden.
INSPIRATIE · 17. november 2020
OMG goed nieuws, we mogen weer naar het museum. Dan meteen maar een tip; tentoonstelling Being Human in Fotomuseum Den Haag. Veel kunstenaars hebben een muze.

INSPIRATIE · 01. november 2020
OMG het is Wereld Veganisme Dag en wij trakteren op een heel lekker vegan recept! Wat is nu precies het verschil tussen een vegetariër en een veganist?
INSPIRATIE · 08. oktober 2020
OMG kijken jullie ook wel eens naar de BBC documentaires met Sue Perkins, zoals 'The Ganges', of 'Along the US/Mexico border', onlangs te zien geweest bij de VPRO. Wij zijn fan, wat een spontane, oprecht geïnteresseerde en grappige vrouw is dit!

INSPIRATIE · 05. oktober 2020
OMG een oproep voor grijsharigen: iedereen met prachtig grijs haar wordt opgeroepen om zaterdag 10 oktober om 11.00 naar het Museumplein in Amsterdam te komen.
INSPIRATIE · 22. september 2020
OMG grijze haren. Wat moeten we daar nu weer mee? Verdoezelen door middel van een kleuring bij de kapper of thuis? Of de natuur zijn gang laten en het grijs laten worden? Hhhhhhmmmm, dan zit je wel met die uitgroei en dat vind niet iedereen altijd even charmant.

Meer weergeven